De weg na niet aangeboren hersenletsel
NAH-boek (68K)

De weg na Niet Aangeboren Hersenletsel

is geschreven door deskundigen op dit gebied. Het voorwoord is verleend door neuroloog professor J.M. Minderhoud , de 'Gevolgen' worden beschreven door neuropsycholoog A.H. van Zomeren, het deel 'Medisch gezien' door H.F. Talma en 'Behandeling en begeleiding' door M.S. Hamaker van de toenmalige vereniging Cerebraal, nu Hersenletsel.nl. Het boek is opgezet en samengesteld door Sabine van Voorn, die door een auto-ongeval zelf 'niet aangeboren hersenletsel' heeft.
Dit naslagwerkje is voornamelijk bedoeld voor getroffenen, familieleden en naast-bijstaanden die onverwacht met niet aangeboren hersenletsel te maken krijgen.
Voor de omslag stelde Ben van Voorn een aquarel beschikbaar. De tekeningen in het boek zijn gemaakt door mensen met een niet aangeboren hersenletsel en naastbetrokkenen. De vormgeving en lay-out zijn aangepast aan voorkomende beperkingen die mensen met NAH kunnen ondervinden.

Momenteel de 6e, herziene druk, december 2012
Bevat 96 pagina's
ISBN: 9789080576803
Nur: 860 Gezondheid algemeen

De prijs van het boekje is € 8,50 en voor zorginstellingen die 5 of meer exemplaren bestellen zijn de kosten per boek € 7,50. De porto van één boek is € 3,84.

Wanneer u het boekje wilt bestellen kunt u contact opnemen met Sabine van Voorn via het E-mail adres Adverbum@telfort.nl of het telefoonnummer 0597-531242.